Bårebuket

Grøftekanten

Buketter - Bryllup - Brugskunst - Begravelse

Bårebuket


Hos Grøftekantens blomster kan vi lave en bårebuket lige efter dine ønsker. Den kan have mange forskellige faconer og udformninger, med præcis de blomster, som afdøde ville have sat mest pris på.


Vi kan både lave små enkle bårebuketter, til at ligge på gulvet i kirken på dagen, eller større båredekorationer sat i våd oasis – der forlænger holdbarheden.


Bårebuket eller båredekoration

En bårebuket bliver typisk lagt på midten af gulvet mellem kirkens stolerækker. Derfor er en perfekt og flot bårebuket, en der er smuk at kigge på fra alle sider. Hos Grøftekantens blomster gør vi en dyd ud af den rette teknik, for at opnå netop dette.

 


Begravelses kranse

I stedet for en bårebuket kan du også vælge en smuk krans. Enten med blomster om en halmkrans, eller blomster sat i en våd krans af oasis, så blomsterne holder sig friske lidt længere.


En krans som bårebuket er en af vores specialer, her hos Grøftekantens blomster, og er altid populær til begravelser. Smuk hele vejen rundtBlomster hjerter

Vi kan også lave dekorationer med blomster sat i f.eks. hjerteformet oasis.

Det kan være hjerter i mange forskellige størrelser, både åbne eller fyldte.

Men der findes også oasis modeller i mange forskellige faconer og former

– kun fantasien sætter grænsen.Placering i kirken

Som regel placeres kranse tættest ved kisten i kirken. Derefter de store smukke båredekorationer, for til sidst at slutte af med alle de mindre bårebuketter. Det er som regel kirketjeneren der står for sirligt at placere de indkomne buketter – så kirken er klar til de pårørende ankommer.


På trods af den triste begivenhed, mødes de sørgende med et smukt syn,  så snart de træder indenfor.


GRØFTEKANTEN

Hovedvejen 168, Osted

4320 Lejre


Telefon: 40 50 57 69

Mail: info@groftekanten.dk

ÅBNINGSTIDER


Mandag

Tirsdag - fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

10:00 - 17:30

10:00 - 15:00

10:00 - 15:00

Copyright @ All Rights Reserved by MT 2017